Seri ilan

Images

Gazete ilan servisi olarak sizlere sektörde 12 yıldır hizmet vermekte olup genel müşteri politikamız her daim hızlı, ekonomik ve pratik çözümlerdir. Gazete ilanlarında sektörde sürekli yenilenen teknolojimiz ile profesyonel kadromuz ile siz müşterilerimize 7 gün 24 saat açık olan bir ilan servisi hedefledik ve bunu başardık. Artık gazete ilanı verirken sizlere haftanın her günü ve her saati cevap verebilen, uzman, profesyonel bilgi birikimine sahip bir ilan servisi olmayı hedefledik.

Gazeteye ilan verirken dikkat edilmesi gerekilen hususlarda sizlere her daim yardımcı olmaktayız. Örneğin; gazeteye eleman ilanı verirken ilan içeriğine mutlaka ilçe veya semt yazılmasını sizlere belirtmeyiz. Çünkü sizin istediğiniz kriterlerdeki aradığınız personellerin size yakın olması ve çevre semtlerden, ilçelerden veya illerden olmasına özen göstermekteyiz. İlan verirken sizlere ilanın boyutları ve ilanın yayınlanacağı tarih hakkında, ilan ücretleri ve fiyatlandırmaları, kelime fiyatları hakkında da bilgilendirmeler yapmaktayız.

Baskı Bölgeleri olarak ilanı verdiğinizde ilanınızın hangi illerde yayınlanacağını sizlerde belirleyebilmektesiniz. Türkiye'de ortalama 7 adet baskı bölgesi bulunmaktadır. İlanınızı dilerseniz Tüm Baskı bölgeleri olan Türkiye Geneli Baskısında verebileceğiniz gibi, dilerseniz sadece bulunduğunuz ilde de çıkmasını sağlamaktayız.

Özellikle eleman, personel ilanlarınızda sizlere ilan metnini yazarken yardımcı olmaktayız. Gayemiz her daim tam aradığınız personellere ulaşabilmenizi sağlayabilmek ve bunu hedefleyerek sizlere bilgi vermektir.

Seri ilanlar olarak baktığımızda; gazete verilen seri ilanlar en az 3 kelimeden oluşmaktadır. Bazı gazetelerde en az 6 kelime, en az 8 kelime sınırları da bulunmaktadır ki biz sizlere bununda bilgilendirmesini yapmaktayız.

Seri ilanlar içerik olarak yazı ile oluşan ve en az 3 kelimeden oluşan ilanlara verilen genel bir isimdir. Eleman ilanı, kayıp ilanı, emlak ilanı, sahibinden ilanı, satılık, kiralık ilanları, vasıta ilanları seri ilanlar grubuna girmektedir.

Ticari ilanlar; bu tarz ilanlara verilen isimler, kutulu ilanlar ve çerçeveli ilanlardır. Ticari ilanlar ise boyutları yine müşteriler tarafından istenen ölçülerde sütun santim ölçülerine göre fiyatlandırılmaktadır. Gerek ana gazete sayfalarına, ekonomi sayfalarına, seri ilan sayfalarına, arka kapak sayfasına verilebilmektedir. Ticari ilanlarınızın tasarımını dilerseniz siz, dilerseniz de bizler sizlere çizimlerini yapıp gönderip onayınızı aldıktan sonra istediğiniz gazetede yayınlamaktayız. Ticari ilanlar kapsamına giren ilanlar, vefat ilanı, baş sağlığı ilanı, kutlama ilanı, taziye ilanı, anma ilanı, doğum ilanı, mevlid ilanı, firma tanıtım ilanı, teşekkür ilanları ve buna benzeyen ilanlardır. Ticari ilanlarınız konusunda da müşteri temsilcilerimiz sizlere bilgi vermekte ve yardımcı olmaktadır.

Gazete ilan destek hattımız günün her saati sizlere hizmet vermekte olup sorularınızı da yanıtlamaktadır. Gazete ilan sektörü sürekli gelişmekte olduğundan dolayı sizlere en iyi hizmeti verip her gün yenilenmekteyiz.

Gazete ilan ödemelerinizi yapmak için de sizlere bir çok seçenek sunmaktayız. Gazete ilan ödemelerinizi güvenli bir şekilde mail order sistemimizden, ya da banka havalesi olarak veya PTT hesabımıza ödeme yaparakta Türkiye'nin tüm illerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ödemeniz bize düştüğü anda size tekrar dönüş yapıp sizlere ödemenizin geldiğini ve ilanınızın teyidini yapıp ilanlarınızı yayınlamaktayız ki en pratik ve en güvenilir şekilde size hizmet vermek her daim gayemizdir.

Bu şekilde ilanınız artık yayına hazır hale gelmektedir.

Gazete ilanlarınızda daha fazla müşteriye hitap etmek açısından ve daha fazla kitleye ulaşması açısından ilanınızı Türkiye Geneli baskısı olarakta verebilirsiniz.

Kayıp ilanları; bu ilanlara zayi ilanı, yitik ilanı, hükümsüzdür ilanı da denilmektedir. Herhangi bir kimliğinizi kaybettiğinizde gazeteye kayıp ilanı verebilirsiniz.

Hürriyet Gazetesine, Posta Gazetesine, Sabah Gazetesine, Zaman, Star, Olay, Vatan, Habertürk ve diğer tüm gazetelere ilan alınır.

Gazete ilan ajansı.